
Υλικά
- 10 Παξιμάδια βρώμης «Ερωφίλη»
Για το γουακαμόλε
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα ή 4 ντοματίνια
- 1 κουταλιά μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- Ξύσμα λεμονιού
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Salt
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο και λιώνουμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, τη ντομάτα κομμένη σε μικρά καρέ, τον μαϊντανό, τον δυόσμο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά.
Για να σερβίρουμε, μεταφέρουμε το γουακαμόλε σε ένα μπολάκι και τοποθετούμε σε μια πιατέλα, απλώνουμε τριγύρω παξιμάδια βρώμης.
Βουτάμε τα παξιμάδια στο γουακαμόλε και απολαμβάνουμε.
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη
Φωτογράφος: Μιχάλης Χριστοδουλάκης
