Ακολουθώντας από το 1978 πιστά την φιλοσοφία τόσων χρόνων εφαρμόζοντας υπεύθυνα τις συνθήκες υγιεινής που επιβάλλουν οι σημερινές απαιτήσεις των καταναλωτών. Προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα βασιζόμενα σε πρώτες ύλες παρμένες από την κρητική ΓΗ.

Παράγει και προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, φτιαγμένα από αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά.

Η διατήρηση της γνώσης και φιλοσοφίας της κρητικής διατροφής έχουν βοηθήσει στην αναγνώριση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο φούρνος γεννήθηκε στα σπλάχνα του ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ TO 1978, στο Δ.Δ. ΚΑΜΑΡΩΝ, του Δήμου Φαιστού στο νομό Ηρακλείου, ως οικογεινειακή επιχείρηση παραγωγής κρητικών αρτοσκευασμάτων. Από τότε…γίνονται βήματα προόδου, αργά και σταθερά, που έχουν σαν βασικό γνώμονα, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σε συνδυασμό με την πλούσια κρητική παράδοση.

Το 2006, ήταν μια σημαντική χρονιά για την “Ερωφίλη” εφόσον μεταφερθήκαμε σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις, εναρμονισμένες με τα σύγχρονα πρότυπα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων.

Στην “Ερωφίλη” παράγουμε & προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, φτιαγμένα από αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, βασιοζόμενα σε πρώτες ύλες παρμένες από την κρητική ΓΗ.

Στόχος μας, είναι η διάδοση και η διαφύλαξη της κρητικής αλλά και της μεσογειακής διατροφής, συνδέοντας αρμονικά τις διαχρονικές αξίες της παράδοσης και της ποιότητας.

Σήμερα, ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία τόσων ετών, τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί στην Ελλάδα & στο εξωτερικό ως προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας & μας καθιστούν έναν από τους βασικούς εκπροσώπους της παραδοσιακής κρητικής διατροφής.